Over ons

In4Matic is een jong, dynamisch bedrijf dat ICT-diensten levert in verschillende sectoren. Het is een consultancy bedrijf dat door het aanbieden van gespecialiseerde IT-consultants hun klanten wil helpen bij het bereiken van hun vooruitzichten.

Daarom kiezen we ervoor om doorheen het volledige proces goed te luisteren naar onze klanten en medewerkers zodat we tot een samenwerking kunnen komen waarin de kwaliteit van onze mensen een surplus wordt bij het voltooien van het project.

Missie

Onze missie bestaat uit het vinden van een perfecte match tussen IT-professionals en de specifieke behoeftes van een klant.

De missie van In4Matic kan samengevat worden in de volgende 4 sleutelwoorden:

  • Persoonlijke aanpak
  • Kwaliteit
  • Flexibiliteit
  • Betrokkenheid

Geschiedenis

Opgericht in 1999 door Rudy Campe, In4Matic hun missie is het leveren van software oplossingen, het implementeren van software producten en het geven van cursussen. Meteen trok In4Matic extra informatici aan om nodige diensten te leveren aan belangrijke klanten, voornamelijk uit de textiel industrie.

Ook vandaag nog kan In4Matic verschillende grote namen in de weef- en spinindustrie tot hun klanten tellen. Daarbovenop heeft In4Matic ook nog een aantal trouwe klanten in de distributie & logistieke sector.

In4Matic heeft gebasseerd op de jarenlange ervaring van hun trouwe medewerkers gespecialiseerde kennis opgebouwd in het opzetten van IT oplossingen, voornamelijk in productie omgevingen.

Office address

Industrieweg 190

B-9030 Mariakerke (GHENT)

BELGIUM

Contact informatie

Telefoon: +32 9 237 26 45

E-mail: info@i4m.be

persoon

“Ik voel me in veel opzichten gewaardeerd als persoon door mijn werkgever. Net zoals een van de vele uitspraken in het leger: Mission First, People Always.”

-Christophe H.

Lees meer getuigenissen »