Juniors

De jeugd is de toekomst. Wie wil er daar niet in investeren?

Afgestudeerd? Wat nu?

Na het afstuderen worden jonge studenten gedropt in een heel competitieve markt. Wij merken dat er een aanzienlijke kloof is tussen de kennis van de studenten en de vaardigheden die bedrijven van hun verwachten. Met het Talen4Matic programma kunnen juniors hun persoonlijke leiderschap en management vaardigheden verbeteren. Wij investeren in de vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling van onze juniors en begeleiden hen doorheen hun eerste professionele ervaring.

Onze aanpak

In het Talent4Matic programma krijg je de kans om je persoonlijkheid te ontwikkelen, je kennis te verbreden en je managementvaardigheden te verfijnen. Door te groeperen met andere talenten, ontwikkel je een nieuwe kijk op problemen en oplossingen. Elke youth potential heeft een andere achtergrond, wat ons toelaat overheen meerdere sectoren en afdelingen na te denken. Daardoor stel je je eigen methodes in vraag en stap je uit je comfort zone.

Assertiviteitstraining, presentatietechnieken, change management en time management, gecombineerd met technische trainingen en certificeringen verandert pas afgestudeerde studenten in de nieuwe ontwikkelaars, analisten en ingenieurs.

Kantoor adres

Industrieweg 190

B-9030 Mariakerke (GENT)

BELGIË

Contact informatie

Telefoon: +32 9 237 26 45

E-mail: info@i4m.be

persoon

“Sympathieke werkomgeving met boeiende collega’s en een vooruitstrevende mentaliteit.”

-Nicolas G.

Lees meer getuigenissen »